Pred kratkim sem tudi sam sestavil mini FPV oddajnik in kamero (Hobbkking roba). Oddajnik naj bi bil 200mW, danes sem ga pa prvic sprobal. Glede na to, da je kamera bolj poceni (17 EUR), je bila slika presenetljivo lepa. Na cca 200m je ob dolocenem kotu malce zasumelo. Kamero sem namontiral kar z jezkom na baterijo (za prvic je bilo OK), zdaj ko vem da deluje, bom pa lepo vdelal v krilo.
Letel sem z letecim krilom (DS 24" - dead simple flying wing 24). Ne vem, od nekdaj so mi krila vsec in trenutno nisem imel nobenega doma. Zato sem se danes dopoldan podal v klet in ga spacal skupaj. Zal sem dobil le 8mm Climapor, ki je prevlecen z alu folijo, tako da sem tudi to moral odstraniti (naslednjic bom naredil iz izolacije za laminat, je se cenejsa in ni polepljena z alu folijo) - samo zdaj je nisem imel.
Krilo v delavnici pred letom:

Takole pa izgleda kamera prilepljena na oddajnik, 22g tehta brez baterije:

Takole pa pred letom s kamerco (to je bil drugi let - prvi je bil brez kamere):

Malce moram se prilagoditi pogonski sistem (se zdi da plush 10A regler ni bil kos moci motorja), pa lepse vdelati baterijo in kamero v krilo. Uzivancija! :)
Naj se omenim, da tale Skyzone VTX dela na vseh mogocih 5.8GHz frekvencah, tako da sem ga lahko uporabil s FatShark ocali in FatShark sprejemnikom. Ima pa RP-SMA konektor gor.