Informacije

Šaranovičeva cesta 19, Vir, 1230 Domžale, E-mail: dma.m.ptica(at)gmail.com

Moderatorji: overlord_tmpilot 96

Odgovori
Uporabniški avatar
pilot 96
Profesor
Prispevkov: 1428
Pridružen: 15 Apr 2007, 15:24
Kraj: Domžale
Kontakt:

Informacije

Odgovor Napisal/-a pilot 96 » 22 Jan 2011, 10:15

Smo modelarsko društvo, ustanovljeno leta 1975. Ukvarjamo se z izdelavo in pa seveda z letenjem radijsko vodenih letal. To je zelo lep in atraktiven hobi, vendar pa iz financnih razlogov in zahtevnosti na žalost ni vsem dostopen. Zato ponavadi v tem športu ostanejo samo najbolj zagreti in vztrajni, ki so pripravljeni žrtvovati nekaj časa in denarja za svoje letalske modele.
Poleg tega imamo v društvu tudi nekaj uspešnih avtomodelarjev.

Število članov se delno spreminja, trenutno pa je v klubu okoli 50 članov. Vsi pa med seboj dobro sodelujemo. Vecina članov je iz Domžal oziroma bližnje okolice, so pa tudi nekatere izjeme, ki so doma v bolj oddaljenih krajih.

Od leta 2001 je predsednik kluba Gusti Ogrinec, ki uspešno vodi naše aktivnosti. V pomoč mu je 9 članski upravni odbor kluba, ki se redno sestaja vsako prvo sredo v mesecu. Dobivamo se v naših klubskih prostorih. Na sestanke so veno vabljeni tudi vsi člani društva in vsi, ki jih naš hobi zanima.

Vsi ki ste navdušeni nad letalskim modelarstvom, pa ne veste, kako bi zaceli, vas vabimo. da se nam pridružite in se včlanite v naš klub ter z nami izdelate svoj prvi model, ter se naučite leteti. V tem športu je pač tako, da ni dobro začeti sam saj se velikokrat pojavi kakšen problem, ki ga sami ne moremo rešiti.
Lahko pa nas pridete samo pogledat na stezo v Krtino, ki se, mimogrede, nahaja v krasnem okolju in smo ob lepem vremenu tam vsako soboto in nedeljo popoldne, če pa čas dopušča pa tudi med tednom.

Kontakt: dma.m.ptica@gmail.com

Uporabniški avatar
zvone_v
Profesor
Prispevkov: 1106
Pridružen: 10 Dec 2004, 21:33
Kraj: Vir-Domzale

Odgovor Napisal/-a zvone_v » 22 Nov 2011, 21:32

Spletne strani našega društva so spet oživele. Zahvala gre avtorju Matevžu J. in za vzdrževanje in tehnično podporo pa Mihu H. in Andražu V.

Klikni na: www.modraptica.mru.si

Stran je koncipirana tako, da daje osnovne informacije o društvu in vodi uporabnika do povezav o dogajanju v našem društvu.

Pripombe, predlogi so zelo dobrodošli.
http://www.mru.si http://www.lipo.si/
»Ko vsi vedo, da nečesa ni možno narediti, pride nekdo, ki tega ne ve, in to stori.« (Einstein)

Odgovori

Vrni se na