Stran 1 od 1

Predstavitev

Objavljeno: 07 Jun 2012, 14:58
Napisal/-a mihah
Vedno bolj prepoznavna blagovna znamka LiPo akumulatorjev Gens Ace kitajskega proizvajalca ACEPOW Electronics Co. Ltd ima od lanskega leta centralno evropsko skladišče in pisarno Genspow GmbH v Düsseldorfu v Nemčiji. Letos so razširili ponudbo na večja tržišča z dodatnimi skladišči v Franciji, Španiji in Portugalski.

Gens Ace Slovenija je več kot popestritev na slovenskem modelarskem trgu. Ne samo, da bomo imeli najbolj priljubljene akumulatorje na zalogi, veliko truda bomo namenjali izobraževanju - pravilni uporabi, polnjenju in hranjenju akumulatorjev. Obetate si lahko obilico zanimivih testiranj, pokazali bomo kako in kje se uporablja določen tip akumulatorja, objavljali novice iz terena in bili vidni na vseh večjih prireditvah. Na tekmovanjih pri nas in v tujini nas bodo predstavljali najboljši slovenski tekmovalci in piloti.

Do postavitve spletne strani in trgovine na naslovu http://www.gensace.si bomo na voljo tule, prisotni smo na Facebook strani http://www.facebook.com/GensAceSlovenija . Naš email je preprost - info@lipo.si. Seveda bodo akumulatorji na voljo za osebni prevzem (skupaj z obvezno modelarsko debato :-)) in sicer v Ljubljani v podjetju MRU d.o.o. na Zaloški cesti 147. Odprta vrata vas čakajo od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

Lep dan,
za Gens Ace Slovenija
Miha Holc

Slika obiska v pisarni GENSPOW GmbH v Düsseldorfu - z leve Zvone, Miha, Jens, Titan in Marc

Re: Predstavitev

Objavljeno: 12 Jun 2012, 21:24
Napisal/-a Pisaneli
Fantje čestitke in vse pohvale. Začeli ste z novo ero na področju SLO modelarstva kateremu upam, da bodo sledili tudi drugi. Všeč mi je, da vzpodbujate mlade perspektivne modelarje na njihovi poti do uspeha.
Torej če želiš sprejeti moraš tudi nekaj dati - to vam odlično uspeva in seveda bom svoj naslednji aku kupil pri vas.

Re: Predstavitev

Objavljeno: 13 Jun 2012, 14:26
Napisal/-a gusar
Čestitke, pridružim se mnenju, da bo vaše delovanje pripomoglo razvoju in spodbujanju modelarstva.
Edino način prodaje ?....je začasen ali razmišljate tudi o drugih načinih ....(če kdo rabi kakšen aku v Lendavi, se verjetno ne bo peljal v Lj ali pač :oops: )

lp

Re: Predstavitev

Objavljeno: 13 Jun 2012, 18:40
Napisal/-a mihah
Hvala za pohvale!

Za pošiljanje uporabljamo poštne storitve Pošte Slovenije. Naše podrobne prodajne pogoje bomo še objavili. :oops: Najlažje je zaenkrat poklicati ali pisati email, se bomo že zmenili. Spletna trgovina je v pripravi, hvala za potrpljenje.

Re: Predstavitev

Objavljeno: 14 Jun 2012, 11:39
Napisal/-a matej rozman
Gens ACE team, vse pohvale, sploh ne veste kako zelo ste bili potrebni.
Končno specializirana prodaja akumulatorjev v Sloveniji! Skratka kot kupec ne ravno facebook generacije včeraj opravil klic, sedaj pa že pripravljam svoje nove Gens ACE lipotke za uporabo!! Kaj hočete lepšega :D !
Vse pohvale za idejo in realizacijo v teh ne ravno rožnatih časih in z upanjem, da se moj podpis preslika še v marsikateri drug profil :wink:.

Lep dan, Matej Rozman

Re: Predstavitev

Objavljeno: 15 Jun 2012, 14:17
Napisal/-a Marko Mencin
Zdravo!

Se pridružujem in podpisujem mnenje od Mateja!
Kmalu tudi kaj naročim!

LP
Marko