http://www.openpilot.org/

lp
nekaj so jih dobili na zalogo in jih testirajo, naj bi jih pa vse skupaj dobili okli 500 kosovcarcar napisal/-a:Naj bi jih v roku 10 dni semizdi tudi dobili in odposlali, kakorkoli če imaš namen kupiti, naroči sedaj.Nejc*_ napisal/-a:A v trgovini flyingwings je na zalogi, ali samo zbirajo naročila?
lp
Če ne pa na helija, pri nas še nisem videl nobenega z CC na helijucapo napisal/-a:vidim, da jih bo kar nekaj, tudi v našem koncu smo jih trije naročili
je pa tale dobava toliko časa trajala, da sem en teden pred tem tudi wii izvedbo naročil, katera je na poti, tako da bo potrebno še enega tricopterja skupaj sestaviti, da ne bo plata v kotu ležala
če bom moral že kaj na heli gor namontirat, potem bo to sto odstotno DJI WOOKON avtopilot-po posnetkih sodeč trenutno top klasa stabilizatorja v tem cenovnem razredu,carcar napisal/-a:Če ne pa na helija, pri nas še nisem videl nobenega z CC na helijucapo napisal/-a:vidim, da jih bo kar nekaj, tudi v našem koncu smo jih trije naročili
je pa tale dobava toliko časa trajala, da sem en teden pred tem tudi wii izvedbo naročil, katera je na poti, tako da bo potrebno še enega tricopterja skupaj sestaviti, da ne bo plata v kotu ležala, je pa res da sem med prvimi dobil CC, ga ima kdo že od prej slučajno pa je tiho
?