mimixrv napisal/-a: ↑21 Jan 2020, 08:21
Kako imaš urejeno na quadu?
Kater frame?
Sem nekako stlačil v moj Armattan Chameleon Ti. Je bilo potrebno premaknit FC 1cm naprej(sem naredil 3dprintan adapter) in naredit luknje za antene na zgornji karbonski plošči.
Letiš na 4S in imaš napajanje direktno na Vbatt ali letiš na 6S in imaš regulator? Kater?
Ja 4S airunit direkt na lipo.
Modifikacije (glede moči, mW), si naredil, so potekale brez težav?
1200mW naco hack, enostavno samo dve txt datoteki na SD kartici, in dobiš na izbiro moči 25mW-1200mW direktno v meniju od očal. Čeprav ni realnih 1200, verjetno je realno max okoli 400mW, ampak ok, ne morem izmerit, ampak je vseeno ker je domet skoraj 2x večji z istimi močmi kot analogni.
Se ti je Air Unit kdaj resetirala med letom?
Ne, razen če sem šel izven dometa seveda. Imam tudi malo večji kondenzator 2200 25V stlačen za kamero.
Ali snemanje na Air Unit in v očalih deluje brez težav? Katere kartice uporabljaš?
Dela, samo nimam kartice not ker ne rabim posnetkov letenja. Imam samo v očalih in se ta avto zažene za primer kreša... V bistvu s tem sistemom ne rabim snemanja ker je že tako dobra slika da samo uživam v živo in to je to.
Kakšno baterijo uporabljaš za očala in koliko časa zdrži?
Staro rabljeno 2200 3S. Zdrži okoli 2 uri.
Ali sproti posodabljaš firmware?
Ja
Si morda naredil modifikacijo na očalih za uporabo analognega modula in če ja, ali deluje OK?
Nisem niti poskusil analognega vhoda, mogoče sploh ne dela

, niti se nisem dotaknil analognih fatsharkov od kar imam to, verjetno niti ne bom nikoli več, ker je to toliko boljše.
Edina slabost je ko je v sliki preveč vegetacije naenkrat slika degradira tudi s polnim signalom. Vzrok je preveč detajlov v sliki in enkoder precej degradira sliko da stlači podatke skozi s 25Mbs bitrateom. T.i. confetti effect.