Nato klikni še na eno izmed trgovin (poslovalnic po Sloveniji) in potem ti pokaže izdelek.Andreo29 napisal/-a:In kaj to je? Če kliknem na link mi odpre Slovenijo s Lidlovimi trgovinami
Videl, skoraj imel v košarici, ampak kvaliteta klešč me ni prepričala.cuvaj napisal/-a:Od jutri dalje v hoferju. Preverjeno zelo dobro
zerdoner napisal/-a:V ponedeljek 5.12. bo v lidlu na voljo dekupirna žaga za 26EUR
razlika v ceniBosti1904 napisal/-a:Od 10.4. naprej spet na voljo dekupirna žaga v lidl-u. Tisti, ki ste jo kupili v prvi rundi pa malo povejte kakšna je.
A uteži za centriranje platišč so svinčene?Pisaneli napisal/-a:Ko zmanjka uteži je najboljši naslov vulkanizer. Rečeš za rabljene uteži za alu platišča in že dobiš celo škatlo, da potegneš ven najboljše.In to zastonj.
Ene ja druge ne. Novih ne dobiš več svinčenih. Ali so cink ali pa železne. Med starimi pa se še najde kaka.marolt55 napisal/-a:A uteži za centriranje platišč so svinčene?Pisaneli napisal/-a:Ko zmanjka uteži je najboljši naslov vulkanizer. Rečeš za rabljene uteži za alu platišča in že dobiš celo škatlo, da potegneš ven najboljše.In to zastonj.
![]()
Mimogrede, jaz se tudi poslužujem vulkanizerjev, ampak zadnjič ko me je pa čas preganjal in mi ni bilo do čiščenja, sem pa kar prašal koliko pridejo, če kar nove vzamem. In mi možakar naračuna 5E za 1.2 kg. Nisem nič razmišljal, sem kar cel paket vzel (3kg), pa mam za kako leto mir, pa lepe nove z kvalitetnim lepilnim trakom dobišPisaneli napisal/-a:Ko zmanjka uteži je najboljši naslov vulkanizer. Rečeš za rabljene uteži za alu platišča in že dobiš celo škatlo, da potegneš ven najboljše.In to zastonj.
Danes sem kupil to lidlovo dekupirko in zgleda naravnost odličnoURAN8 napisal/-a:Jaz jo imam že dalj časa in je za ta denar odlična! Najbolj pa sem bil navdušen nad tem , da vanjo pašejo tudi Proxxonove žagice ki so po mojih izkušnjah najboljše kar sem imel do sedaj. Namreč žagice ki so zraven so samo za prvo silo. Podobne žage so po naših trgovinah krepko dražje, poleg tega pa ponavadi tudi nimajo regulacije hitrosti nihanja.