Blade MSR

Debata o modelih: PicoZ, Hummingbird, Sabre, Dragonfly, MicroBell, Ikarus Piccolo, Walkera in podobnih
Uporabniški avatar
SpEkTr
Freak
Prispevkov: 814
Pridružen: 29 Jan 2006, 13:29
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr » 17 Maj 2010, 22:03

hou much :)
lp Dejan

Slika

Uporabniški avatar
conco
Tekmovalec
Prispevkov: 224
Pridružen: 01 Jul 2005, 09:53
Kraj: Goričko

Odgovor Napisal/-a conco » 18 Maj 2010, 05:24

80€ ga dam...izpraven,ne poškodovan, v garanciji, razen baterije so malo švoh ker že dalj časa nisem letel z njim. Drugače pa vse dela kot treba.
..........::::: In The Air :::::.........
-------===hoby RC frik===------

Hanzy
Začetnik
Prispevkov: 6
Pridružen: 30 Sep 2007, 05:42
Kraj: Ljubljana/Kočevje

Odgovor Napisal/-a Hanzy » 18 Jun 2010, 23:44

je blade msr še na voljo?

kolikšna je končna cena

lp

matanas3
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 23 Jul 2010, 20:29

Nastavitve Ddx6i za msr

Odgovor Napisal/-a matanas3 » 23 Jul 2010, 20:39

Meni te nastavitve ustrezajo.
Priponke
mSR DX6i Linac.pdf
(705.34 KiB) Prenešeno 174 krat

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Freak
Prispevkov: 941
Pridružen: 10 Maj 2010, 21:52
Kraj: Mengeš
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mr. S2k » 26 Jan 2011, 23:56

Jaz bi pa rabil krogljico od swash plate. Če ima kdo polomljeno swash ploščo, se priporočam... [-o<
Yes we can! ;)

www.jelen.si
Slika

Ozon
Začetnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 26 Nov 2010, 16:44

Odgovor Napisal/-a Ozon » 12 Feb 2011, 22:49

Ali je kompatibilen za vse komande? Na Turnigy 9x bo delalo?

mzakelj
Profesor
Prispevkov: 1170
Pridružen: 24 Nov 2009, 12:27
Kraj: Godowich

Odgovor Napisal/-a mzakelj » 13 Feb 2011, 01:05

mislim da dela samo na 2.4GHz DSM2

Uporabniški avatar
modelarr
Freak
Prispevkov: 491
Pridružen: 06 Feb 2010, 13:22
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a modelarr » 13 Feb 2011, 07:10

Na turnigy 9x ne bo delalo, sem poizkusil. Dela le na dsm2 komande- se pravi spektrum.
Kr neki !!

Uporabniški avatar
flyone
Tekmovalec
Prispevkov: 264
Pridružen: 25 Apr 2010, 10:57

Odgovor Napisal/-a flyone » 13 Feb 2011, 08:50

razen če menjaš sprejemnik:D :o :o =D>
vsak zna vozit ... sam vprašanje kk dolgo :S

*M: rainbow f3a 50.e
*M:sebart katanaS 30E
*cesna 182
*extra 300S 3D

Ozon
Začetnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 26 Nov 2010, 16:44

Odgovor Napisal/-a Ozon » 13 Feb 2011, 11:02

Pa se da zamenjat sprejemnik?

Uporabniški avatar
flyone
Tekmovalec
Prispevkov: 264
Pridružen: 25 Apr 2010, 10:57

Odgovor Napisal/-a flyone » 13 Feb 2011, 11:11

da :lol: ampak zgleda malo grdo:D
vsak zna vozit ... sam vprašanje kk dolgo :S

*M: rainbow f3a 50.e
*M:sebart katanaS 30E
*cesna 182
*extra 300S 3D

Uporabniški avatar
zosek
Tekmovalec
Prispevkov: 218
Pridružen: 08 Avg 2008, 13:47
Kraj: Vrtojba

Odgovor Napisal/-a zosek » 13 Feb 2011, 11:17

Sicer ne vem kako je pri blejdih, ampak po moje je enako kot pri lamah in ostalih takih helikopterjih. Sprejemnik ima tudi vgrajen žiroskop, tako da če hočeš menjati sprejemnik #-o
Lp, Matija

Uporabniški avatar
ute74
Razpravljalec
Prispevkov: 152
Pridružen: 10 Jun 2010, 16:48
Kraj: Loče

Odgovor Napisal/-a ute74 » 20 Feb 2011, 15:40

Verjetno si bom tudi jaz kupil ta helikopter, ker me je heli modelarstvo čisto prevzelo. zanima me kje bi se ga dalo kupiti. Doma imam rv napravo vendar deluje na 35mHz, tako da verjetno ne pride v poštev.
če bi kupil tale komplet, je v njem vse kar potrebujem za letenje ali obstaja še kaj drugega.

http://mibomodeli.si/trgovina/index.php ... ts_id=5915

ali

http://www.der-schweighofer.at/artikel/ ... rtf_mode_2

Uporabniški avatar
modelarr
Freak
Prispevkov: 491
Pridružen: 06 Feb 2010, 13:22
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a modelarr » 20 Feb 2011, 15:52

V ta prvem linku ne dobiš oddajnika, v drugem pa ker je RTF.(ready to fly)
Kr neki !!

Uporabniški avatar
ute74
Razpravljalec
Prispevkov: 152
Pridružen: 10 Jun 2010, 16:48
Kraj: Loče

Odgovor Napisal/-a ute74 » 20 Feb 2011, 15:54

zakaj je pa pol 30€ cenejši, če je še oddajnik zraven. Mislim da je ravno obratno.

kaj pa je razlika med tema dvema?:

http://mibomodeli.si/trgovina/index.php ... ts_id=5915

in

http://mibomodeli.si/trgovina/index.php ... ts_id=6340

Phoinix
Dr. Modelar
Prispevkov: 4000
Pridružen: 27 Okt 2005, 21:19

Odgovor Napisal/-a Phoinix » 20 Feb 2011, 16:44

ute74 napisal/-a:zakaj je pa pol 30€ cenejši, če je še oddajnik zraven. Mislim da je ravno obratno.

Prvi nima oddajnika, drugi ga ima. Saj je prav povedal, zato je drugi tudi dražji.



Spet, drugi ima oddajnik, prvi ne.

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Freak
Prispevkov: 941
Pridružen: 10 Maj 2010, 21:52
Kraj: Mengeš
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mr. S2k » 21 Feb 2011, 07:52

ute74 napisal/-a:zakaj je pa pol 30€ cenejši, če je še oddajnik zraven. Mislim da je ravno obratno.

kaj pa je razlika med tema dvema?:

http://mibomodeli.si/trgovina/index.php ... ts_id=5915

in

http://mibomodeli.si/trgovina/index.php ... ts_id=6340
Blade SR ni primeren za začetnika. Zahteva že nekaj predznanja, je pa večji.
Yes we can! ;)

www.jelen.si
Slika

Ozon
Začetnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 26 Nov 2010, 16:44

Odgovor Napisal/-a Ozon » 26 Feb 2011, 16:43

Se da kako zamenjat sprejmnik, da bi delal na Turnigy 9x komandi??

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Freak
Prispevkov: 941
Pridružen: 10 Maj 2010, 21:52
Kraj: Mengeš
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mr. S2k » 26 Feb 2011, 17:08

Ozon napisal/-a:Se da kako zamenjat sprejmnik, da bi delal na Turnigy 9x komandi??
Ne, ne da se, ker je sprejemnik/servoti/gyro/ESC vse v enem.
Yes we can! ;)

www.jelen.si
Slika

Uporabniški avatar
Drekavac
Tekmovalec
Prispevkov: 296
Pridružen: 01 Jun 2010, 13:23
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drekavac » 15 Mar 2011, 16:06

A bi tale MSR bil za začetnika, ali bi bilo bolje izbrati MCX-a?

keskopesko
Razpravljalec
Prispevkov: 176
Pridružen: 30 Maj 2006, 14:16

MSR

Odgovor Napisal/-a keskopesko » 15 Mar 2011, 16:42

MSR je ok Tomaž,
coax pa je hitro dolgčas!
Lahko pri meni oba sprobaš ;)

Lp
Aleš

Uporabniški avatar
Drekavac
Tekmovalec
Prispevkov: 296
Pridružen: 01 Jun 2010, 13:23
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drekavac » 15 Mar 2011, 17:00

O pozdravljen Aleš :)
Kdaj imaš čas da preizkusiva. :)

Mi je pa pravkar Capo namignl, da bi bil mogoče pravi kar mCPX.

keskopesko
Razpravljalec
Prispevkov: 176
Pridružen: 30 Maj 2006, 14:16

msr

Odgovor Napisal/-a keskopesko » 15 Mar 2011, 17:34

Možno,

tudi tega bom baje jutri imel ;)
pa ti potem povem!

A

Uporabniški avatar
Drekavac
Tekmovalec
Prispevkov: 296
Pridružen: 01 Jun 2010, 13:23
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drekavac » 15 Mar 2011, 17:35

U, a res?
Pol se morava pa res obvezno dobiti.

Uporabniški avatar
Drekavac
Tekmovalec
Prispevkov: 296
Pridružen: 01 Jun 2010, 13:23
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drekavac » 17 Mar 2011, 23:20

Še eno vprašanje glede upravljanja mSR-ja. :oops:

Ali ima komande približno enake kot potem 6ch modeli?
Vem, da določenih manevrov ne more izvesti, samo me vseeno zanima če bi s temle malčkom dobil kaj predznanja za velike zverine.

Odgovori

Vrni se na