Stran 1 od 1

PRAVILA pisanja

Objavljeno: 28 Dec 2007, 14:27
Napisal/-a Saphir
Pozdravljeni!

Da se že na začetku zagotovi vsaj osnovni red in preglednost (slabe izkušnje iz tematike Elektrohelikopterji) prosim, da se držimo naslednjih "pravil":

- NASLOV TEME naj bo jasen in povezan s samo tematiko. Naslovi kot so Problem, Kaj mislite in podobni so neprimerni. Sledi izbris teme.

- SLOVNICA Tu ne bom dolgovezil. Prosim če se držite vsaj osnovnih pravil. Neprimerni posti bodo brez opozorila brisani.

- Ponavljanje tem - Če je že odprta tema z naslovom npr. Micro Bell in imate problem z omenjenim modelom NE odpirajte nove teme ampak zastavite vprašanje v že obstoječi temi. S tem bo zagotovljena večja preglednost.

- IŠČI -vsi vemo čemu služi...torej uporabite jo.

predlogi, mnenja zaželjeni.

lp,Simon

Objavljeno: 21 Jan 2008, 21:49
Napisal/-a Phoinix
Kot je že Simon lepo povedal, v temi naj se vzdržuje red.


Marsikatero vprašanje bo prej odgovorjeno, če bo postavljeno tako, da ga večina forumašev lahko razume. Če je vprašanje že postavljeno "na izi", ne gre pričakovati kakega konkretnega odgovora oz. marsikomu se upira odgovarjati.


Skratka, toliko kot boste sami pokazali interesa in dali od sebe pri reševanju problema, toliko lahko pričakujete pomoči. Iz nič dobite nič, ne?


Ta tema je prva postojanka heli začetnikov, zato naj bo pregledna in podrobna, da s tem olajšamo delo vsakemu naslednjemu bralcu.lp, Jure

Objavljeno: 19 Feb 2011, 16:06
Napisal/-a Phoinix
Z novimi helikopterji na trgu, ki so precej manjši od tega kar smo bili navajeni, se včasih pojavlja dilema, kateri helikopter sodi v katero rubriko.


Mikro-elektro helikopterji bo tema za tiste helikopterje, ki nimajo kolektivne komande (v lebdenju gor/dol) rešene preko spremembe koraka (kota krakov) ampak preko spremembe v hitrosti vrtenja rotorja.

Objavljeno: 13 Mar 2011, 18:32
Napisal/-a Phoinix
Še enkrat: mikro-elektro helikopterji in elektro helikopterji - razlika: prvi imajo kolektivno komando preko spremembe hitrosti rotorja, drugi pa preko spremembe nastavnega kota kraka.

Teme sem temu primerno razporedil, da se ne meša jabolk in hrušk.