Opozoril bi še da je v zgornjem linku predstavljeno veliko različic sestavljank tega modela da nebi prišlo do zmede. To je tudi razlog zakaj so določene stvari nekoliko nejasne saj ima vsak narejeno nekoliko drugače. Je pa zato možno da si vsak pogleda vse in na koncu naredi kar se mu zdi najboljše.
Pri meni nered hitro narašča sestavljanka pa nekoliko počasneje
V zgornje krilo sem pritrdil dve pvc matici tako da lahko z dvema pvc vijakoma združim zgornje krilo in baldahin.
Vem da na sliki sta dva kovinska inbusa ampak jih bom zamenjal z pvc vijaki M4
Servote bom vgradil kar po predvidenim sistemu brez razmišljanja hihihhi
Servo pride zalepljen na ploščici,katera pride zavijačena s spodnje mrilu spodaj.
Za izelavo pokrova motorja se moram zahvaliti Kamikazi, ki je na stužnici naredil lesen model.
Čez model smo z vakumiko zvakumirali segreto PVC plastiko in dobili priročen PVC kalupček v katerega nam je Iztok, kateremu se zahaljujem,
zaplastificirar pokrove motorjev.
Pokrov motorja je treba skrajšati na pravo dolžino.
Dokler pokrov ni pobarvan se lepo vidi skozi tako, da pritrditev in namestitev vijakov ni povzročala težav.
No no ostala je še montaža detailov.(strojnice so montirane, zajlice pa bo še treba zrihtat )
Ubistvu je model skoraj že končan mankajo mi še kolesa in pobarvat moram pokrov motorja.
Ampak vse ob svojem času hihihihih
Čestitke! Model bo očitno kmalu zrel za prvi polet..
Fotke v prispevku so odlične.
Prav je, da si se glede pogona premislil in da si namesto dvotaktnega MVVS-a raje montiral štiritaktnika.
Me zanima, kakšen material si uporabil za prekrivanje. Oratex? S kakšno barvo si ga barval? Moram reči, da ti je zelo lepo uspelo.
Ko bo šel v zrak, prosim poročaj.